9.7.07

İsmi lazım değil

Cumartesi günü pazardan karadut aldım.
Pazarcı böğürtlen diye satıyordu.
Bir de izahat veriyordu, ahududu da diyorlar buna diye :)

6.7.07

ıvır zıvır

Eddy Murphy'nin oynadığı bir karakter vardı hani, çok şişman bir adam, giysilerim üzerime olmadıkça işte kendimi aynen öyle hissediyorum. Fazla kilo da almadım ama herşey dar geliyor yine de.

İki gündür ev-iş yolumda başıboş bir eşek görüyorum. Hayvancağız yolda mecnun gibi dolanıyor. O güzergahta köy, çiftlik gibi bir yerleşim yeri de yok, nereden kaçıp geldi oraya bilmem. Hayvan aç susuz asfaltta zigzaglar çiziyor çok fena. Üstelik arabaların sürat yaptığı bir yer orası, korkunç bir kaza olması an meselesi. Kime haber vermeli ne yapmalı bilmiyorum.

Dün kendimce ruhsal detoks yaparak neredeyse 6 aydır sebepsiz yere araşmadığımız çok yakın bir arkadaşımı aradım. İyi oldu epey rahatladım ama yine de -en azından bende-hafif bir kırgınlık kaldı geride. Karşılıklı yoğunluk, içe kapanma, minik bebekle uğraşma (onun) gibi bahanelerimizi sıraladıktan sonra arkasından sık sık atıp tuttuğumuz bir başka ortak arkadaşımızla sık sık görüştüklerini söyledi. Nasıl turşu nasıl perhiz bu şimdi. Kapatırken de karşılıklı araşalım görüşelim vaatlerinden itinayla kaçındık. Özetle aramam iyi oldu ama sonuç beni o kadar da mutlu etmedi haliyle.

Son olarak 10 puanlık uzmanlık sorusu: duvar kağıdı, koltuk döşemesi ve perde üçlüsünden önce hangisine karar verip diğerlerini ona uydurmalı?